torsdag den 17. marts 2011

Endnu mere polo

Siden sidst har vi fået spillet 2 stævner. Et i Esbjerg og et i Århus. Stævnet i Esbjerg bød på 2 sejre, 1 nederlag og en uafgjort. Efter dette stævne delte vi samlet en første plads med Skanderborg. Så Stævnet i Århus ville blive afgørende for hvem der kunne kalde sig vinder af 2. division vest 2011.03.17

Vi skulle spille 3 kampe, mod henholdsvis Århus, Skanderborg og Silkeborg. Vi vinder vores første kamp 10-2, det samme gør Skanderborg, som vinder deres kamp 7-3. Skanderborg er indbyrdes bedre end os, så vi skal vinde vores kamp mod dem. Det er hele vejen igennem en tæt kamp og det er tydeligt at begge hold virkelig kæmper for en sejr. Hen mod slutningen bringer Skanderborg sig foran 4-3. Men kort tid efter udligner Martin Heide til 4-4. Med kun 30 sec. igen har Skanderborg bold i angreb, de vælger et hurtigt skud, som går langt forbi mål, rammer bagvæggen i hallen heldigt og falder næste lige ned i hænderne på Lasse som ligger på mål. Lasse har derfor nemt ved at lægge en dyb bold til Martin, som næsten for skuddet var stykket af på kontra. Det tager Skanderborg fuldstændigt på sengen og de har ingen chance for at forhindre Martin i at sætte kampens sidste mål ind, men kun få sekunder tilbage på klokken, til stillingen 5-4.

Skanderborg har med nederlaget kun en mulighed for at nappe førstepladsen. De skal vinde deres sidste kamp mod Århus og vi skal tabe vores sidste kamp.

Skanderborg vinder deres kamp 5-3 og kan nu kun læne sig tilbage og håbe på at vi tager vores kamp mod Silkeborg.

Silkeborg har nogle meget dygtige og hurtige roer, men de har ikke særligt meget polo erfaring. De har dog vundet deres første kamp mod Randers 5-4. Vi starter kampen med masser af selvtillid og energi i armene. Hvilket Silkeborg ikke rigtigt har noget modsvar i mod. Vi spillere en kamp, hvor vi hele vejen i gennem bestemmer tempoet og kan let bringe os foran 4-0. Silkeborg lykkes dog med en hurtig kontra, på en fejl fra vores side af og kan sætte et mål ind til stillingen 4-1. Det bliver dog deres sidste mål og kampen ender 7-3.

Vi kan derfor nu kalde os vindere af 2. division vest, hvilket giver billet til at spille om oprykning til 1. division.

Mere om det på et senere tidspunkt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar